Změříme efektivitu vašich marketingových aktivit v reálném prostředí a čase.

Tisková zpráva 29. 1. 2021 

Komunikační agentura a konzultační společnost TWDC Prague rozšířila své portfolio o unikátní analytické služby v oblasti off-line spotřebitelského chování a nákupních zvyků českých zákazníků. Od roku 2020 se stala oficiálním distributorem globální značky V-Count pro Českou republiku a střední Evropu.

 

Podle Managing Directora Petra Sznapky z TWDC Prague „umožňuje technologie V-Countu dokonalý monitoring zákazníků v reálném čase a prostředí. Nejedná se ovšem pouze o počítání návštěvníků. Technologie, kterou poskytujeme umí rozlišit věk, pohlaví i náladu zákazníků a další demografické údaje, stejně jako je schopna vyloučení obsluhy prodejny ze statistik, scanování a tvorby HEAT map. To vše bez ukládání obrazových dat – tedy 100 % anonymně a v naprostém souladu s GDPR.“

 
  

V-Count je ideální řešení pro nákupní centra, supermarkety, banky, hotely, muzea, knihovny a další. Plug-N-Play sensor Ultima AI fungující na bázi umělé inteligence disponuje přesností 99,9 % a zároveň se pyšní titulem nejtenčího zařízení svého druhu.

 „Na trhu existuje celá řada zdánlivě podobných řešení, ovšem naše technologie je zhruba 10 let před ostatními. Doslova Killer App je pak naše Business Inteligence Platform – cloudová aplikace, která poskytuje jak marketérům, tak provozovatelům veřejných prostor maximalizovat efektivitu a vytvářet nové obchodní příležitosti. Díky množství dat získaných v reálném čase a prostředí mohou dokonale poznat nákupní zvyklosti svých návštěvníků, naplnit jejich očekávání a na klíč přizpůsobit mix poskytovaných služeb, marketingovou komunikaci a další aktivity. Jako tvůrcům kampaní a komunikačních strategií se nám tak do ruku dostává jedinečný nástroj, kterým dovedeme přesně změřit dříve téměř nezměřitelné ukazatele a poskytnout našim klientům analýzy, reporty a data ve formě, které znají výhradně z oblasti e-komerce.“ dodává Sznapka.

     VCARE: Řešení pro období karantény

V době epidemie Covid-19 usnadní technologie od V-Countu obchodníkům naplnit všechna aktuální hygienická vládní nařízení a omezení, kontrolu počtu aktuálních návštěvníků a zajištění jejich bezpečnosti, ale i zdraví personálu provozoven. Zákazníci, kteří přichází do obchodu, tak na obrazovce vedle vchodu vidí, kolik je aktuálně v prodejně lidí. Pokud je překročeno povolené množství, jsou upozorněni, aby vyčkali. VCARE technologie dovede řídit provoz a je snadno implementovatelná na stávající hardware – LCD obrazovky, in-store displeje a podobně.

 Více informací na webu www. v-count.cz.

TWDC Prague vstupuje do nového roku s novou strategií i službami.

Tisková zpráva 10. 1. 2021 

TWDC Prague, která se zabývá zejména tvorbou marketingové komunikace pro retailové klienty se začátkem roku 2021 proměnila na Konzultační společnost a 100% Creative Hub. Podle slov jednatele společnosti Petra Sznapky: „TWDC vždy skvěle fungovalo jako sdružení profesionálů. Nyní jsme naše služby a způsob práce ještě více zefektivnili. Snažíme se tak reagovat na požadavky trhu, kde i v souvislosti s pandemií dochází k velkým posunům. Klienti mění své strategie a hledají nejefektivnější možná řešení a v tom jim chceme maximálně vyjít vstříc. Rozšířili jsme naši síť o armádu profesionálů a jsme schopni sestavit pro každého klienta tým ze specialistů přesně dle jeho potřeb. Klíčovým faktorem naší nové filozofie je jednoduchost. Pracujeme v mini-týmech, minimalizujeme byrokracii a snažíme se nezatěžovat klientův rozpočet nadbytečnými pozicemi či duplicitními položkami.“

I nadále je hlavní aktivitou TWDC reklamní tvorba, marketingová komunikace a servis v oblasti budování brandů, strategie a tvorby korporátní identity. Novinkou je pak rozšíření portfolia o unikátní analytické služby v oblasti chování a nákupních zvyků českých zákazníků. Ve spolupráci s globální společností V-Count přináší TWDC na český trh unikátní službu monitoringu zákazníků v reálném prostředí s přesností na 99,9 %. Technologie založená na bázi umělé inteligence a cloudovém rozhraní přináší marketérům a retail klientům příležitost jak maximalizovat efektivitu a vytvářet nové obchodní příležitosti.

„Jako tvůrcům obsahu, kampaní a komunikačních strategií se nám tak do rukou dostává jedinečný nástroj, kterým dovedeme přesně změřit dříve téměř nezměřitelné ukazatele a poskytnout našim klientům analýzy, reporty a data ve formě, kterou znají z oblasti e-komerce,“ dodává Petr Sznapka.

Do nového roku 2021 tak TWDC Prague vstoupila nejen s novým webem, ale zejména s novou misí, strategií a exkluzivními službami pro své klienty a partnery.

Více informací najdete na webu www.thomaswaynedc.com a v-count.

Boleslavské Bondy má nové logo a vizuál od TWDC

Mediář  29. 11. 2017 

Agentura TWDC Prague Petra Sznapky zvítězila v tendru na kreativní agenturu, který vypsalo obchodní centrum Bondy Mladá Boleslav skupiny CPI Property Group. TWDC v průběhu léta dokončila tvorbu nového loga, manuálu k němu, vizuálního stylu a komunikačního konceptu pro období dalších dvou let. Do praxe bylo nové logo a vizuály uvedeny v listopadu. Pracoval na nich creative shop Brandfathers, který letos přešel pod křídla TWDC a jenž už s agenturou pracuje pro Olympii Teplice.

Nové logo nákupního centra Bondy

Nové logo nákupního centra Bondy

Dosavadní logo nákupního centra Bondy

Dosavadní logo nákupního centra Bondy

„Management CPI a Bondy si zvolil spolupráci s TWDC Prague na základě našich dosavadních zkušeností z oblasti retail marketingu a na základě dosavadní práce pro podobně zaměřená obchodní centra v Česku, stejně jako na základě specifického uchopení zadání,“ uvedl Petr Sznapka. 

Agentura TWDC Prague bude pro Bondy dva roky zajišťovat kompletní kreativní servis, tvorbu komunikačních vizuálů, včetně analytických a poradenských služeb. Agentura pro Bondy vytvořila také nový aspirativní vizuální styl, který by měl líp korespondovat se zacílením obchodního centra.

Nové logo a vizuál nákupního centra Bondy

Nové logo a vizuál nákupního centra Bondy

Olympia Teplice s kreativou od TWDC Prague

Mediář 29. 05. 2017

Billboard k 15. letům Olympie Teplice

Billboard k 15. letům Olympie Teplice

Agentura TWDC Prague  začala od května zajišťovat tvorbu kreativní komunikace – offline i online – pro obchodní centrum Olympia Teplice. „Nedávno jsme pod svá křídla přibrali nový creative shop Brandfathers a díky tomuto spojení jsme silnější zejména v oblasti tvorby grafického designu, korporátní identity a kreativních komunikačních vizuálů,“ podotýká Sznapka. 

TWDC pro Igy Centrum a Progress Sportswear

Mediář  1. 3. 2017

 Obchodní centrum Igy v přestavbě

Agentura TWDC bude nově pracovat pro centurm Igy a Progess Sportswear. Novými klienty agentury TWDC Prague jsou českobudějovické nákupní centrum Igy a česká značka sportovního prádla Progress Sportswear. Pro centrum Igy má agentura zajistit marketingovou komunikaci na další dva roky, aktuálně dokončuje strategii pro letošek, Igy je momentálně v rekonstrukci, otevřít by se mělo na podzim.

U sportovního prádla Progress Sportswear bude agentura zajišťovat především komunikaci na sociálních sítích a dále rozvoj a vnímání značky. Progress teď chystá nový komunikační koncept a kampaň na rok 2017 a 2018. „Cílem je lépe komunikovat se stávající klientelou a oslovit nové zákazníky z amatérského i profesionálního sportu,“ podotkl Sznapka, majitel a kreativní ředitel agentury.